06 - 22 814 814 info@lettercheck.nl

Wie is Lynn?

In 2006 startte ik, Lynn van der Vegt, mijn tekstbureau. Lettercheck is geboren uit frustratie, of eigenlijk verwondering: want hoe was het mogelijk dat geen enkel restaurant een foutloze menukaart had? Waarom liet die schoonheidssalon zijn slecht geschreven nieuwsbrief niet eerst nakijken door iemand met een beetje taalgevoel? En hoe kon dat bedrijf in zijn paginagrote advertentie zo’n enorme spelfout over het hoofd zien?

Hoog tijd voor een tekstbureau dat voor een prima prijs een grondige tekstcheck verzorgt: Lettercheck was geboren.

Wie ben ik, wat doe ik?

Ik ben copywriter, (eind)redacteur en tekstschrijver, afhankelijk van de opdracht. Soms commercieel, soms creatief, maar altijd kritisch. Voor mij is de juiste tone of voice wat een hamer is voor een timmerman: daarmee sla je de spijker op zijn kop.

Onder de link Portfolio vind je diverse projecten waar ik teksten voor heb geredigeerd of geschreven. Meer weten over de persoon achter Lettercheck? Klik hier voor mijn LinkedIn-profiel.