06 - 22 814 814 info@lettercheck.nl
Testimonials
stop urineverlies nu teksten redigeren
“Wat een leuke, vakkundige en geïnteresseerde professional, dacht ik toen Lynn me interviewde voor het blad Santé. Mijn enthousiasme werd nog groter toen ze de eerste versie van de tekst stuurde. Spot on! Ze verwoordt zaken zó goed en met de juiste tone of voice. Echt een topper! Inmiddels heeft ze diverse teksten voor mijn eigen bedrijf geschreven. Allemaal pareltjes!”

dr. Erna BeersStopurineverliesnu.nl

“Ik ben heel tevreden over Lynns snelle reacties en makkelijke, praktische manier van schakelen. Lynn begrijpt heel goed en snel wat ik wil en kan dat vertalen naar heldere tekst.”

Finy van der Vlis – vanCap Advies & training voor ondernemingsraden

 

vanCap Review teksten laten schrijven
solv teksten laten opstellen
“Wat heeft Lettercheck mijn website Solv-lekkage.nl naar een professioneel niveau gebracht met het juist verwoorden van mijn specialiteiten. Super en bedankt!”

Stijn Boerboom – Solv, opsporing & herstel van lekkages

 

“Bij een nieuwe website hoort een goede tekst. Ik kwam bij Lettercheck terecht en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Lynn stelt heel scherpe vragen en weet met haar empathisch vermogen de vertaalslag te maken naar een webtekst waarin ik alles teruglees wat ik zo belangrijk vind. Ze is kritisch naar zichzelf toe en kan ook heel goed met kritiek omgaan. De samenwerking is erg fijn en ontspannen. Ik vind Lynn een passievolle tekstschrijver, een echte aanrader.”

Korzien de Jong – Bijzonder,Uniek! Christencoach en massage

bijzonder uniek teksten laten opstellen
“Lynn denkt mee waar nodig. Korte lijnen, helder en direct. Ze verstaat waar het over gaat en vertaalt dit naar de juiste strekking van het verhaal, passend bij het in te zetten medium.”

Marjon van der Mark – versID Professionals in Communicatie

 

“Copywriting is een vak apart en Lynn verstaat dit als geen ander. Ze kruipt in het DNA van je bedrijf en vindt daardoor vrijwel direct de juiste tone of voice. Of het nou om FAQ’s gaat, webteksten in een online bestelflow of een wervende DM: het resultaat klopt gewoon.”

Marieke van der Heijden – Brand manager Greetz

tekst laten corrigeren lettercheck greetz
“Heel fijn aan werken met Lettercheck is de duidelijkheid en snelheid waarmee Lynn het werk aanpast en weer retourneert. Hoewel wij elkaar alleen via de mail spreken, is het alsof ze naast mij aan het bureau zit. Extra plus aan Lynn is dat zij even verder kijkt en vragen stelt over de beschreven producten. Lynn verdiept zich in het product en dat komt de tekst ten goede.”

Ellen Groenveld – Specialist in cultuur en online retail

“Lynn heeft al meerdere boeken en magazines voor me geredigeerd. Het is een vak en Lynn beheerst dat als geen ander. Elke keer weer bewijst ze dat je het echt niet zelf moet willen doen. Ze is scherp, snel en heel plezierig in de omgang. Altijd binnen de deadline. Het allermooiste is dat ze ook nog de rust vindt om me van alles over de Nederlandse taal te leren. Prachtig.”

Ineke Walravens – Interim-manager & executive coach