06 - 22 814 814 info@lettercheck.nl

Testimonials

“Copywriting is een vak apart en Lynn verstaat dit als geen ander. Ze kruipt in het DNA van je bedrijf en vindt daardoor vrijwel direct de juiste tone of voice. Of het nou om FAQ’s gaat, webteksten in een online bestelflow of een wervende DM: het resultaat klopt gewoon.”

Marieke van der Heijden – Brand manager Greetz

tekst laten corrigeren lettercheck greetz

“Heel fijn aan werken met Lettercheck is de duidelijkheid en snelheid waarmee Lynn het werk aanpast en weer retourneert. Hoewel wij elkaar alleen via de mail spreken, is het alsof ze naast mij aan het bureau zit. Extra plus aan Lynn is dat zij even verder kijkt en vragen stelt over de beschreven producten. Lynn verdiept zich in het product en dat komt de tekst ten goede.”

Ellen Groenveld – Specialist in cultuur en online retail

“Lynn heeft al meerdere boeken en magazines voor me geredigeerd. Het is een vak en Lynn beheerst dat als geen ander. Elke keer weer bewijst ze dat je het echt niet zelf moet willen doen. Ze is scherp, snel en heel plezierig in de omgang. Altijd binnen de deadline. Het allermooiste is dat ze ook nog de rust vindt om me van alles over de Nederlandse taal te leren. Prachtig.”

Ineke Walravens – Interim-manager & executive coach

“Het is goed om iemand buiten het bedrijf kritisch naar de communicatie-uitingen te laten kijken. Naast het controleren van teksten op gebied van spelling en grammatica kijkt Lynn ook mee naar de juistheid, duidelijkheid en het doel van de boodschap die je wilt overbrengen. Lettercheck is absoluut een aanrader!”

François Fabrie – Business Developer BeauAvis

“Superfijn samengewerkt met Lynn! Ze is snel, flexibel, kritisch en, ook heel belangrijk, prettig in de samenwerking.”

Sandra Taal – Marketing-communicatiespecialist a.i. funda (2015-2016)

 

“Lynn denkt mee waar nodig. Korte lijnen, helder en direct. Ze verstaat waar het over gaat en vertaalt dit naar de juiste strekking van het verhaal, passend bij het in te zetten medium.”

Marjon van der Mark – versID Professionals in Communicatie

 

“Ik vind het heel fijn dat ik Lettercheck kan inschakelen voor eigenlijk bijna alles: van slogan tot webteksten. Even de onzekerheid weghalen door mijn idee voordat het wordt uitgevoerd bij Lynn neer te leggen. Terwijl je zakelijk wilt blijven, kom je bijvoorbeeld te persoonlijk over. Of juist andersom. Bij Lynn een vraag neerleggen, is hetzelfde als een checklist afgaan.”

Aytaç Yümsel – Eigenaar capsalon

“Lettercheck is voor mij een superbetrouwbare, zorgvuldige redactie én erg aantrekkelijk in prijs. Lynn maakt een heus rapport (!) van de aangeleverde teksten, kijkt of woorden consequent zijn toegepast en ze is duidelijk in haar communicatie. Een heel prettige en professionele partner die onderbouwde kwaliteit levert.”

Boy Boelhouwer – Illustrator en eigenaar Publicité de La Haye